ENGLISH - 11


Sziasztok, Harmadikos Kisdiákjaim!

Elérkeztünk a tanév legutolsó angol szakköréhez, ezért ma egyszerű és könnyű játékokkal fogjuk átismételni azt, amit ősztől a múlt hétig tanultunk. Ez az ismétlés azonban játékos lesz. Az alábbiakban megadok hat linket, melyekre rákattintva eléred a játékokat.

https://learningapps.org/8709515 – itt az „egyedül játszani” lehetőséget válasszátok

https://learningapps.org/5025394 – itt lesz három / négy új szín

https://learningapps.org/6274044 – itt azzal az állattal kell kezdeni, amelyikre rátettek egy kis színes gömböt egy kis pálcikába szúrva

A játékokat vagy a felület közepén indítod el, vagy pedig a jobb alsó sarokban található kis nyíllal. Akinek van kedve, az többször is végig mehet egy játékon, feladaton – ez főleg azoknak lesz jó, akiknek elsőre nem ment olyan jól. A megoldásaidat le is tudod ellenőrizni, úgy hogy rákattintasz a jobb alsó sarokban levő kis négyzetben elhelyezett „pipa” jelre. Ha most, a tanév végén nagyon fáradtnak érzed magad, akkor nyugodtan hagyhatod a vakáció egyik esős napjára, amikor nem fogsz tudni kint lenni a szabadban.

Mivel személyesen ebben a tanévben már nem találkozunk, ezért most kívánok nektek nagyon jó nyári vakációt! Otthon legyetek rendes, szófogadó gyerekek. Pihenjetek és játszatok sokat, de közben vigyázzatok magatokra és egymásra.

Szeretettel,

angoltanárotok:

Rezső bácsi

Megjegyzések