Tájékoztató

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket és Gyermekeiket a tanév végével kapcsolatos tudnivalókról.
A miniszteri rendeletből már biztosan mindnyájan értesültek róla, hogy tanév végéig marad a digitális oktatás, de felzárkóztatás céljából kiscsoportos foglalkozásokat kell szervezni jún. 2-15-ig az iskolákban. Ide azokat a tanulókat hívjuk be meghatározott időpontokban, akik ESL veszélyeztetettek (erről már a gondviselő kapott tájékoztatást), bukásra állnak, hiányosan küldték a feladatokat.
Önök tájékoztatást a zárt facebook csoportokban, messenger üzenetben, vagy telefonon fognak kapni az osztályfőnöktől, hogy gyermeküknek mikor kell megjelennie. A megjelenés kötelező. A gyermeknek hoznia kell az adott tantárgyhoz kapcsolódó összes felszerelését, az eddig elvégzett feladatokat. Így akinek a küldéssel volt gondja ezeket is be tudja mutatni. A nevelő az elhagyott számonkéréseket is bepótoltathatja a tanulóval. Felhívom a figyelmet, hogy nincs bukásmentesség, a tanulóknak a tantervi követelményeket teljesíteniük kell a következő évfolyamba lépéshez.

Jún. 12-én 9:00 és 12:00 között kell az iskolába visszahozni a tartós tankönyveket, melyeket az osztályfőnök leltári szám alapján fog beazonosítani. A hiányzó vagy megrongálódott vagy szennyezett könyveket a szülő féláron köteles megtéríteni.

Jún. 16. 17:00: Tanévzáró (osztályonként, csak a tanulók vehetnek részt)
Jún. 16. 17:30: Ballagás (szűk körben: csak a ballagó 8. osztályosok és az intézmény dolgozói vehetnek részt) 

A fenti döntéseket a miniszteri rendelet és a tankerületi központ utasításai szerint hoztuk meg.

Berzence, 2020.05.27.

Tóthné Szilvási Andrea intézményvezető 

Megjegyzések