Titkos küldetés

                            Kedves Gyerekek! Kedves Szülők!

A gyerekek egy TITKOS KÜLDETÉSBEN vesznek részt! A küldetés sikerének érdekében kérem, ahol lehetséges ne az anyukák, hanem az apukák vagy a nagy tesók segítsenek a feladat végrehajtásában! Köszönöm!

                                                             

   

                                                                    Kedves Gyerekek!
                                               Egy nagyon szép ünnep közeleg, az Anyák napja! 
Tavaly ilyenkor már javában a meglepetés műsorunkat gyakoroltuk. Az idén nem tudunk közös műsorral készülni, ezért nektek kell gondoskodnotok arról, hogy anyukátokat, nagymamátokat illő módon felköszöntsétek! Ez egy TITKOS feladat!

Segíteni szeretnénk nektek abban, hogy az idei köszöntés is az ünnephez méltó legyen.
Ehhez szép szavakra és apró meglepetésekre van szükség. A szép szavakról a versek gondoskodnak.
A következő linken található ppt-ben, két anyukáknak szóló és két nagymamáknak szóló verset találtok. Olvassátok el mindegyiket és válasszátok azt amelyik jobban tetszik nektek!

Anyukáknak szóló verset mindenkinek kötelező tanulni, nagymamásat annak, aki fel szeretné köszönteni a nagymamáját is. (Telefonon is lehet verset mondani.)
A verset kimásolhatjátok az olvasás füzetetekbe, vagy ki is nyomtathatjátok. Persze ehhez kérjetek segítséget, de most ne anyától, hanem apától vagy a nagy tesótoktól.

Tanuljátok meg ahogyan gyakoroltuk. Versszakról, versszakra haladva. Ha a szövegtudásotok biztos, jöhet a hangsúlyok gyakorlása. Minden nap gyakoroljatok legalább 10-15 percet! A tanulás egyedül is menni fog. Ti olyan jól tudtok titkot tartani! Anyának csak Anyák napján mondjátok el a verset!

Anita néni már küldött nektek ötletet az ajándék készítéshez, én holnap fogok mutatni egy egyszerű, kicsit rajzos ajándékötletet.
Legyetek nagyon ügyesek, hogy büszkék lehessenek rátok a szüleitek! 
                                                                       Szeretettel: Ildi néni

https://drive.google.com/file/d/1EMvjW3Vn-Dvh17-zumtjitRKGXmlVaON/view?usp=sharing

Megjegyzések